top of page
cuber-app-1.jpg

Be your own boss

Werk zoeken als (bij) baan waarin je zelf bepaalt hoeveel, waar en wanneer je werkt? Word dan freelance guide voor Cuber en guide our guests!

About Cuber

A high-end hide-out with the privacy of a cabin and the luxary of a hotelsuite.  

The perfect job

Werk overal

Flexibel werken op jouw manier. Je werkt altijd in de app op je telefoon: thuis in bed of op de bank, op school, op het strand, in de trein of in het café. 

Eigen baas

Jij bent jouw eigen baas. Wanneer de gast jouw als guide heeft gekozen bepaal jij zelf of je deze reservering wilt oppakken of niet. Zo bepaal je zelf jouw workload.

Optimaal support

Je staat er niet alleen voor. Bij het adviseren van jouw gasten maak je gebruik van onze database. Bij problemen schakel je parksupport in voor de oplossing.

Vrouw met telefoon

Werk waar je wilt

Werken bij Cuber kan altijd en overal. Je werkt namelijk vanaf je telefoon via de Cuber app. Zo kun je gemakkelijk in de trein naar je college nog even wat dagjes-weg-tips geven aan jouw gasten. Of je nou op school bent, thuis op de bank of in een koffiebar, als je telefoon maar opgeladen is ;)

Maak gebruik van de beste digitale ondersteuning

Jij bent de spin in het web tussen de gast en de ondersteunende afdelingen op locatie. Dankzij onze uitgebreide database weet jij in iedere situatie precies wat te doen of te adviseren. De Cuber app is hierin niet alleen jouw enige worktool maar ook jouw houvast. 

cuber-app-2.jpg
Nature Cuber Suites Veluwe (3).jpg

Guide als een pro

Een guide kent zijn werkgebied als geen ander. Bij het adviseren van jouw gasten over de omgeving leren wij je uiteraard de kneepjes van het vak. Daarnaast kun je putten uit een uitgebreide kennisbank en zul je altijd jouw gasten blij kunnen maken.

Combineer met je studie

Een baan als Guide bij Cuber is perfect te combineren met je studie. In tegenstelling tot een bijbaantje in de horeca hoef je hier niet op locatie te werken. Ook werk je niet op vaste tijden volgens een werkrooster. Je werkt tussendoor op je telefoon en bepaalt zelf of je een reservering oppakt als jouw gast. Heb je een tentamenweek? Neem je wat minder reserveringen aan als anders, dit bepaal jij helemaal zelf.

Design Student
app-screens.jpg

Innovatieve hospitality

Draai mee in het nieuwste en meest innovatieve concept in de hospitality branche. Leer wat het betekent om een unieke persoonlijke band op te bouwen met gasten zonder dat je ze ook maar één keer ontmoet hebt.

Verdienen op je telefoon

Ben jij altijd online? Dan is dit dé baan voor jou. Minimale tijd, maximaal verdienen. Afhankelijk van het aantal gastvragen verdien je tot wel 40,- per uur. Je ontvangt een vaste vergoeding per opgepakte reservering. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een bijbaantje te hebben en dat allemaal op je telefoon: tussen jouw dagelijkse bezigheden door. 

Man telefoon doorbladeren
De job
Meet Cuber Suites
Cuber

Meet Cuber Suites

From our Guides

Shakyra Profielfoto.jpeg

“Guide zijn voor Cuber is perfect te combineren met mijn studie. Even een appje kan altijd. En tijdens een tentamenweek pak ik wat minder reserveringen!”

- Shakyra

Maranthi profielfoto.jpeg

“Werken met de app is super handig. Je kunt waar dan ook alles regelen voor de gast. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt en een soort spin in het web. ”

- Maranthi

David profielfoto.jpeg

“Ik vind het leuk om op deze manier met hospitality bezig te zijn. Wanneer ik een happy face emoji in m'n chat krijg weet ik dat ik weer een gast blij heb gemaakt 😄”

- David

Cuber Suite Veluwe (14).jpg

Yes, I want to be a Guide

Krimweg 140  |  7351 TM  |  Hoenderloo

hello@cuber.com  |  (+31) 55 378 1808

arrow&v

Dank voor het inschrijven!

Contact
bottom of page