top of page
Mariestellamaris.jpg

Werk op jouw manier

Kies zelf wanneer je werkt, in je eigen tempo en op jouw manier. Goed te combineren met thuis, een parttime baan of studie. Ga aan de slag in de Cuber Housekeeping.

About Cuber

Luxe suites midden in de natuur

Perfect te combineren

Wanneer het jou uitkomt

Flexibel werken op jouw manier. Er is zeven dagen per week werk tussen 10.00 en 15.00 uur. Hoe veel je werkt is helemaal aan jou.

Eigen baas

Uiteraard wordt je aan de start ingewerkt en zijn er kwaliteitseisen waar het eindresultaat aan moet voldoen. Maar de rest, dat bepaal jij.

Tweewekelijks uitbetaald

Je krijgt elke twee weken jouw gewerkte uren van de afgelopen twee weken uitbetaald. Lekker snel profijt van je werk dus!

Moeder en zoon

Werk wanneer jij wilt

Werken in de Housekeeping van Cuber is super flexibel. Je kunt het perfect combineren met het huishouden en de kinderen, een andere baan of je studie. Je geeft vijf dagen van tevoren door op welke dagen je wilt werken en hoeveel suites jij wilt schoonmaken. Komt het even niet uit? Doe je er een paar minder!

Regel je werk in de app

Al het werk wordt geregeld in de app. Hierin geef je aan wanneer je wilt werken en hoeveel suites jij die dag wilt schoonmaken. Je ziet in de app gemakkelijk welke suites jij toegewezen hebt, of er bijzonderheden zijn. Ook houd je jouw gewerkte uren bij en chat je met je collega's en de coördinator.

cuber-app-2.jpg
Zeep en schuim

Materiaal is beschikbaar

Je hebt natuurlijk goede spullen nodig om je werk te kunnen doen. Alles wat je nodig hebt, staat tot je beschikking! Hoewel je dus werkt als een zelfstandig schoonmaker, hoef je je geen zorgen te maken over het materiaal, dat regelen wij voor je.  

Goed verdienen

We betalen je niet per uur maar per suite die je schoonmaakt. Per suite krijg je 20,- excl. btw. uitbetaald. Gemiddeld doe je ongeveer een uur over het schoonmaken van één suite; je zou dus ongeveer 20,- per uur gaan verdienen. 

Een leuke bijkomstigheid is dat wij tweewekelijks uitbetalen. 

Strandwandeling
De job
Meet Cuber Suites
Cuber

Meet Cuber Suites

From our Housekeepers

Shakyra Profielfoto.jpeg

“Ik vind het fijn om zelf te kunnen bepalen hoeveel suites ik ga schoonmaken op een dag. Ook de werktijden zijn voor mij heel prettig.”

- Shakyra

Cindy Visser.jpeg

“Het schoonmaken is echt prima te doen. Wat ik ook leuk vind is de locatie!  Zo'n mooie plek, soms maak ik tussendoor even een paar mooie foto's van de natuur!”

- Cindy

20220301_172335.jpg

“Bij Cuber kan ik echt lekker doorwerken. Het zijn mooie suites om schoon te maken en dat werkt heel fijn. Ook het regelen van alles gaat super.”

- Daniëlle

Cuber Suite Veluwe (14).jpg

Ja, ik wil aan de slag!

Krimweg 140  |  7351 TM  |  Hoenderloo

hello@cuber.com  |  (+31) 55 378 1808

Contact
arrow&v

Dank voor het inschrijven!

bottom of page